Meld u aan voor de online informatiesessie hackathon beton

Actueel

Het Betonakkoord organiseert 18 mei een Hackathon versnellingsaanpak beton op een fysieke locatie. In aanloop naar deze hackathon organiseren wij 30 maart om 9 uur een online informatiesessie. In deze pre-sessie willen we de uitgangspunten en opzet toetsen zodat we bevindingen van de toekomstige deelnemers mee kunnen nemen. Dit doen wij om zorg te kunnen dragen voor een hackathon met betekenis.

Hackathon beton

De betonsector kan en wil duurzamer worden door meer samen te werken in de keten en met opdrachtgevers. Daarom is het Betonakkoord in het leven geroepen. Een nationaal ketenakkoord voor duurzame groei van de sector. De versnellingsaanpak is één van de drie onderdelen van de inkoopstrategie van de opdrachtgevers van het Betonakkoord: 

     * Innovatieprogramma;
     * Versnellingsaanpak;
     * Koploperaanpak (MKI plafondwaarden).

Opdrachtgevers Rijkswaterstaat, ProRail en tweevoudig winnaar meest duurzame opdrachtgever Provincie Noord-Brabant, slaan de handen in elkaar om met een hackathon te komen tot een versnellingsaanpak waar niet alleen de opdrachtgever, maar ook opdrachtnemer voordeel aan heeft. 

Aanmelden informatiesessie

Klik hier om u aan te melden voor de online informatiesessie op 30 maart a.s. van 09.00 - 11.00 uur.

Of stuur een mail naar hackathonbeton@mmlnederland.nl