Deze website geeft informatie over Naar klimaatneutrale en circulaire rijksinfraprojecten. De website wordt onderhouden door Rijskwaterstaat en ProRail.

Toegankelijkheid

Deze website kunt u bekijken met vrijwel alle browsers en op vrijwel alle digitale schermen.

Als op deze site via een link wordt doorverwezen naar een andere website, dan opent die website in hetzelfde venster. U komt weer terug op de website door op het pijltje in de linker bovenhoek van uw browser te klikken. Wilt u dat een link in een nieuw venster of nieuw tabblad opent? Klik dan met de rechtermuisknop op de link en kies voor een van deze opties. U leest meer over de technische toegankelijkheid van deze website onder Toegankelijkheid.

Tekstgrootte

U kunt de tekst van de website vergroten of verkleinen. De instelling geldt alleen voor de tekst, niet voor de afbeeldingen.

De meeste browsers bieden de mogelijkheid om de tekstgrootte aan te passen. Voor Internet Explorer kunt u de tekstgrootte instellen via het menu > Beeld > Tekengrootte. Via Firefox verandert u de tekstgrootte via het menu > Beeld > Zoomen.Met [Ctrl +] en [Ctrl -] kunt u ook een grotere of kleinere tekstgrootte instellen.

Copyright

Meer informatie over het gebruik van tekst en beeld van deze site vindt u onder Copyright.

Privacy en cookies

Meer informatie over de bescherming van uw (online) privacy vindt u onder Privacy en Cookies.